Uittips

In de achtbaan of aapjes kijken?

Een dagje erop uit met het hele gezin. Leuk idee, maar waar ga je dan het liefste heen? Er zijn in Nederland mogelijkheden genoeg om samen met de kinderen te genieten van de meest spectaculaire attracties. In de bekende pretparken zoals De Efteling, Drievliet, Duinrell en Walibi kun je draaien, zwaaien en over de kop gaan zo vaak en zo lang je maar wilt.

Geen zin in teveel drukte?
De grotere pretparken zijn natuurlijk altijd drukbezocht en dat kan dan weer lange wachttijden voor de attracties tot gevolg hebben. In de minder bekende pretparken gaat het er allemaal wat relaxter aan toe. En ook daar kunnen de kinderen zich echt uitstekend vermaken. Willen ze eens een spannende dag doorbrengen als piraat? Het kan allemaal in het Arsenaal in Vlissingen.

Voor de stoere kids
Bezoek eens een minder bekend pretpark met een thema. Zo worden er in Kameleondorp Terherne allerlei leuke dingen georganiseerd voor ondernemende kinderen. Ze kunnen er op het avontureneiland lekker actief bezig zijn met onder andere polsstokspringen, touw slingeren en survival. Terwijl zij zich uitleven kunnen de volwassenen er heerlijk wandelen of een rondvaart maken over de Friese wateren. Aan het einde van de dag is het tijd om samen te smullen van een smakelijke pannenkoek.

Beestjes kijken
Een dagje naar de dierentuin is gezellig en je steekt er nog wat van op ook. Ga eens langs bij de majestueuze olifanten in Artis, of verbaas je over de rare capriolen van de chimpansees in Dierenpark Amersfoort. Voor de fans van wilde dieren is Safaripark Beekse Bergen een echte aanrader. In dit park rijd je tussen de wilde Afrikaanse dieren door en sta je ineens oog in oog met indrukwekkende leeuwen, prachtige luipaarden en statige giraffes.

Veel plezier voor minder geld
Of het nu een uitje naar een pretpark of dierentuin wordt, het is altijd heerlijk om er een dagje tussenuit te gaan. Daarna kun je er toch weer even tegenaan. Ook voor een dagje uit vind je de beste deals op internet. Het loont echt de moeite om de aanbiedingen van alle pretparken en dierentuinen goed in de gaten te houden. Je kunt er soms veel geld mee besparen!

 

Plaats een reactie