Romantisch dagje weg

Een romantisch dagje weg met vriend of vriendin, dat is waar je zeker goed aan zult doen wanneer je de romantiek binnen je relatie hoog wilt houden! Er zijn dan ook voldoende romantische plekjes in Nederland waar je een heerlijke tijd met elkaar zult beleven. Hier volgen een aantal tips die je daarbij uitstekend kunnen helpen.

Romantisch dineren op de Euromast

Een populaire plek voor een romantisch etentje is bijvoorbeeld de Euromast. Je kunt er niet alleen heerlijk eten, je hebt ook nog eens een prachtig uitzicht over de stad Rotterdam. Het is vaak ook de plek waar geliefden elkaar ten huwelijk vragen. Mocht je dat van plan zijn, dan is het natuurlijk slim om dat van tevoren te melden bij de eigenaar!

Een dagje wellness

Wanneer jij je geliefde een groot plezier wilt doen, dan kun je hem of haar altijd meenemen naar een wellness oord. Beiden kunnen jullie dan heerlijk ontspannen en tot rust komen. Soms kan dat wel eens goed zijn binnen en relatie. Er zijn volop sauna’s en wellness oorden in Nederland te bezoeken. Denk bijvoorbeeld aan de Veluwse Bron, Thermen of Elysium.

Een strandwandeling of een tochtje op de ijsbaan

Tijdes het voorjaar of de zomer kun jij je geliefde mee nemen naar het strand om te genieten van een prachtig zonovergoten strand en een strakblauwe zee. Maar ook in de winter kun je zeer romantische dingen ondernemen. Wat dacht je van een avondje schaatsen op de ijsbaan? Hoe romantisch is het om met elkaar te zwieren over het ijs?

Picknicken als romantisch uitje

In de winter is het er misschien te koud voor, maar in het voorjaar en de zomer kun jij je geliefde ook een cadeau doen met een picknick in de vrije natuur. Samen maken jullie een wandel- of fietstocht en nemen daarnaast allerlei picknick materiaal mee. Drink een wijntje met elkaar in het groene gras onder een stralende zon!

Bezoek de meest romantische stad van België: Brugge

Brugge is zonder twijfel de meest romantische stad van België. Zo kun je er heerlijk bootje varen door de grachten van Brugge die je langs het minnewater, het begijnhof en de vismarkt van Brugge brengen. Zeker voor stellen die graag een speciaalbiertje nuttigen op een heerlijk terras is Brugge een topplek!

Breng een bezoek aan Amsterdam

Amsterdam is niet alleen de hoofdstad van Amsterdam, het heeft vele bezienswaardigheden in zich die een bezoek meer dan waard zijn. Wandelen in het Vondelpark bijvoorbeeld, of maak foto’s tussen de duiven op de Dam. En misschien is een romantisch dagje uit ook wel een bezoek brengen aan de luxe Kalverstraat!

Samen wadlopen

Het is misschien niet het eerste dat in je op komt, maar wadlopen kan ontzettend romantisch zijn met zijn tweeën. Tijdens het wadlopen leer je de flora en fauna kennen van de Wadden. Zeehondjes spotten is natuurlijk het hoogtepunt van romantiek. Voor romantiek met een natuurlijk tintje, maak je een waddentocht met je partner!

Beklim de Domtoren in Utrecht

De stad Utrecht is een stad waar romantiek ook prima tot zijn recht komt. Beklim daarom samen de Domtoren en jullie hebben een prachtig uitzicht over de stad. Dit spectaculaire uitzicht symboliseert natuurlijk de vrijheid en ruimte die jullie bij elkaar ervaren!

 

Plaats een reactie