Een dag eropuit met je gezin

We zitten midden in de winter, maar dit betekent zeker niet dat je er niet een dagje op uit kan met je familie. Nederland zit vol met prachtige plekken waar je van de natuur en elkaar kan genieten. De winter is een prachtige periode om eens naar de vele natuurgebieden in Nederland te trekken. De ochtenddauw op de takken en het prachtige winterlandschap zorgen voor mooi plaatjes. Ook is het simpelweg lekker en gezond om even een frisse neus te halen. Is de buitenlucht je te koud en zoek je liever een warmer plekje op? Dan kan dit natuurlijk ook altijd! Maar waar je ook naartoe gaat, het wordt altijd nét even iets leuker met een huurauto. Wat voor auto? Dat is afhankelijk van je gezinsgrootte, budget en doel van het dagje weg. Waar huren? Je kan naar onze mening het beste een auto huren bij Europcar!

Budget huurauto’s

Europcar biedt al vanaf een mooie prijs verschillende huurauto’s aan. Denk hierbij aan de kleinere modellen van Peugeot, Volkswagen en Toyota. Je kan hier vaak met maximaal 4 personen in en het is dus ideaal voor de wat kleinere gezinnen!

Luxe auto’s

Naast de auto’s in de lagere prijsklassen biedt Europcar ook prachtige auto’s aan die al een uitje op zich zijn om erin te rijden! Denk bijvoorbeeld aan de ruime Audi’s of wat dacht je van een Range Rover?! Wanneer je ervoor kiest om één van deze wagens te huren, dan is de rit al een echt uitje!

Maar wat voor uitje?

Europcar heeft een samenwerking met natuurgebieden Nederland. Samen organiseren ze regelmatig leuke evenementen in de natuur voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan een concert midden in het natuurgebieden De Veluwe. Ook organiseren ze evenementen waarbij ze kinderen kennis willen laten maken met de natuur in Nederland. Wij houden van de buitenlucht en raden je dus aan om een natuurgebied uit te zoeken, goedkoop een auto te huren en lekker een frisse neus te halen!

Plaats een reactie